BALIKESİR / BİGADİÇ - Yagcilar Yatılı Bölge Ortaokulu

Mrt

Balıkesir okul sporları futsal yıldız kızlar kategorisinde okulumuz futsal takımı il birincisi olmuştur. Bölge maçlarında ilimizi temsil edecek olan okulumuz futsal yıldız kızlar takımını tebrik ediyoruz.

Okulumuz futsal yıldız kızlar kategorisinde üçüncü finalinde üçüncü birinciliğini elde etmiştir. Bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Hakan DÖNER'e ayrıca teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okul sporları müsabakalarında merkez ve tüm ilçelerdeki okul takımları farklı kategori ve branşlarda İl Birinciliği için ter döküyor.Okul Sporları İl Birinciliği birinci dönem müsabakaları badminton branşlarında tamamlanmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 102. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında, Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" ilçe finali Atatürk İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

21 Mart Ormancılık Haftası